Kite2GO
Количка

Анемометри за мерене на вятър

Съвременните ветромери са изключително точен начин да измерите скоростта на вятъра и да разберете какъв размер кайт  или уйнг да изберете. Ние предлагаме малки и компактни анемометри на фирмата Skywatch и това е един от най-лесните начини да се информирате с каква сила духа вятърът преди да влезете във водата и колко студено/топло ще ви бъде. 

Анемометрите Skywatch Eole и Meteos осигуряват прецизно измерване на скоростта на вятъра. Достатъчно е само да изпънете ръка неговия независим  и оптимизиран 3D-ротор ще осигури нужната информация. Благодарение на големите си дисплеи с осветяване и здравата алуминиева долна част, която позволява закрепване на стандартен триножник, тези модели са идеални за измервания на вятъра и условията на открито и като стационарни анемометър.

Eole и Meteos са напълно водоустойчиви и плаващи модели, което ги прави идеален за всички потребители, пристрастени към водните спортове и спортовете на открито.  Захранват се от две стандартни АА батерии.

Има много други приложения като фойл, ветроходство, SUP, каяк ......

Анемометърът Skywatch Eole осигурява прецизно измерване на скоростта на вятъра. Достатъчно е само да изпънете ръка неговия независим  и оптимизир..
179.00лв
без ДДС:179.00лв
Анемометърът Skywatch Meteos осигурява прецизно измерване на скоростта на вятъра. Достатъчно е само да изпънете ръка неговия независим  и оптимиз..
199.00лв
без ДДС:199.00лв
Анемометърът Skywatch Xplorer1 е създаден в Швейцария. Този уред за мерене на вятър е изключително точен начин за измерване на вятъра. Така ще знаете ..
119.00лв
без ДДС:119.00лв
Анемометър Skywatch Xplorer2 за мерене на вятър
НАЙ-ПРОДАВАН
Анемометърът Skywatch Xplorer2 е създаден в Швейцария. Този уред за мерене на вятър е изключително точен начин за измерване на вятъра. Така ще знаете ..
129.00лв
без ДДС:129.00лв
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)