Kite2GO
Количка

Уейкборд дъски

Уейкборд дъски от супер яки марки. Няма какво да му мислите, ако търсите воден спорт, който да комбинира адреналина от сноуборда, сложността и хилядите трикове от скейта и скоростта на сърфа - уейкбордът е вашият спорт. 

 

Ползи и защо уейкборда е страхотна тренировка?

Краката ти са фиксирани с автомати към дъска. Ти си изправен и държиш въже, което те дърпа с не малка сила. Подобна тренировка, дори и за 5 минути ще активира цялото ти тяло. От предмишниците, раменете и гърба, през коремните и кръстните мускули до големите мускули на краката. Да не говорим, че уейкбордът изисква пълна концентрация и ти дава зарибяващ адреналин. Ако практикувате сноуборд през зимата, карането на уейкборд дъска е задължителна през лятото. С няколко ходения в уейк парк през горещите месеци може да изчистите олитата, 360-тки и други трикове, които през зимата не са ви “лепнали”. Но, тук сме за да говорим за уейкборд дъски.

 

Каква уейкборд дъска трябва да си вземете?

Първата и основна разлика е дали ще карата в уейк парк или искате уейкборд дъска за дърпане с лодка. Това е най-важното решение. Разликата между двата вида дъски е както следва:

 

Уейкборд дъски за парка са по-близки до сноуборд, тъй като на краката имате ботуши. Също така дъската за уейкпарк се различава по дължина и геометрия. Материалът е същият, не може да обещаем това за шарките. Дъската прилича определено повече на сноуборд, отколкото на сърф. 

 

Сърф дъските за уейкборд дърпане от лодка няма автомати. Щеше да бъде доста страшно ако имаха и паднете с нещо подобно вързано за краката. Тези дъски са с грапава повърхност, за да се задържите право върху нещо. За дърпане с лодка, дъската прилича повече на сърф, като е по-заострена на върха си. 

 

Друга голяма разлика в оборудването е дължината на въжето. За уейкборд дъска, която ще карате в уейк парк, въжете е доста по-дълго от това за лодка. Това е така, защото в парка може да скачате от кикърите, пък и ако сте дърпан от лодка, по-късото въже ще бъде прибрано в лодката по-бързо, ако решете да го пуснете и да се носите само от генерираната вълна от лодката.   

 

Надяваме се да сме ви помогнали с информацията тук. Както всеки път ви оставаме с идеята, че оборудване за кайт, сърф, уейкборд или друг подобен спорт се купува най-добре от магазин. Трябва да се види, пипне, обсъди, пък и трябва да се изпие една бира, която ние имаме - наливна и студена.

Уейкборд дъска Hyperlite 2020 Jam, 140
ПРОМОЦИЯ
The Sintered Base material is the strongest, most durable running surface we offer. The Sintered formula undergoes a process that creates a strong bon..
499.00лв 1,120.00лв
без ДДС:499.00лв
Уейкборд дъска Liquid Force Angel 2019
ПРОМОЦИЯ
 Тази година с нов дизайн. Създаден с мисълта за оригиналната концепция за по-широка и извита дъска за по-агресивно каране от хора с различни уме..
499.00лв 643.00лв
без ДДС:499.00лв
Aspen е като сестрата на Timba ... По-късият, по-тесен контур е проектиран, за да отговаря по-добре на нуждите на жените за каране, а новата FSC серти..
790.00лв
без ДДС:790.00лв
Butterstick притежава някои изпитани и истински функции, както и нови за 2021 година. Това, което го отличава от другите дъски, са уникалните 2D Flex ..
880.00лв
без ДДС:880.00лв
Това е дъската, която всеки професионалист от нашия екип е използвал и може би все още би го направил, ако нямаше професионален модел с характеристики..
689.00лв
без ДДС:689.00лв
PARK BOARD Flex your muscles not your wallet!  The board’s all-wood core keeps it loose on the water and springy and responsive on rails. ..
919.00лв
без ДДС:919.00лв
 Metric дъската е специално проектирана за дни, прекарани в каране. Ако работите усилено за напредък това лято и искате да издигнете нещата на сл..
879.00лв
без ДДС:879.00лв
Soft Flex на Noodle, заедно с Flex Zone Tips, позволяват тази дъска да се управлява лесно и без усилие.Чрез  максимизирането на гъвкавостта си на..
779.00лв
без ДДС:779.00лв
Просто казано, уейкбордът на Raph’s е най-гладката и флексабилна дъска в нашата линия при слизане от препятствия. Тази дъска дава едно прогресивно път..
940.00лв
без ДДС:940.00лв
Изцяло дървената сърцевина на дъската го държи еластичен във водата и реагиращ на релси. Всеки модел има свой уникален профил на сърцевината, създаден..
736.00лв
без ДДС:736.00лв
Уейкборд дъска O'Brien Indie 2019
ПРОМОЦИЯ
..
799.00лв 990.00лв
без ДДС:799.00лв
Показва 1 до 11 от 11 (1 страници)