Kite2GO
Количка

СУП БОРД

Суп бордовете са любимото ви водно забавление, независимо дали сте го правили вече или още не. 

 

Какви ги дрънкаме и какво му е специалното на суп борда? 

Супът, или още известен като SUP, твърда дъска за суп, е свръх голяма сърф дъска. Името произлиза от начина му на ползване, а именно “stand-up paddleboard” или дъска, на която гребеш изправен - не е най-оригиналното име, но със суп определено ще си създадете автентични преживявания във водата. Ентусиазмът ни към тази огромна, твърда дъска произлиза от това, че с нея може да правиш практически всичко във водата - разходки, риболов, лицеви опори, дълги пътешествие по река, море и язовир, че дори йога. И докато практикуваш любимото си, каляваш вестибуларния апарат, заздравяваш коремните мускули и събираш погледите на околните, защото все пак си !прав във водата. 

 

Видове суп бордове и разликите между тях

Когато избирате суп борд има редица аспекти, върху които може да се фокусирате. Дали търсите суп за дълги турове, за състезания, за риболов или пък за йога - да, различните водни интереси водят към различен суп, така че:

 

Мултифункционален суп - звучи странно, но подобна дъска е перфектна, ако сега прохождате в спорта. Малко по-голяма, по-тромава, но и по-стабилна - с такъв суп бързо ще схванете принципите на управление и ще усетите дали търсите, скорост, удобство или лесно маневриране. Защото за всяко споменато си има различен суп борд. 

 

Суп за йога - широк и стабилен, така ще характеризираме подобни дъски. Разбира се, няма точна категория такива супове, но искате ли да практикувате йога на суп - а вие искате, защото е супер яко - трябва да се сдобиете с по-голям и обемист борд. 

 

Суп за риболов - познахте, горният и този са един и същи SUP, но тъй като спортовете са различни (не много) трябва да споменем, че търсите ли суп за риболов, вие търсите широка дъска, на която да съберете оборудването, но и да се чувствате стабилен, когато 8-килограмовата риба клъвне. 

 

Суп борд за турове - тези дъски са значително по-тесни и дълги, за да може бързо и без усилия да “прерязват” водата. Суп за дълги и продължително пътешествия или за състезания е по-лек и лесен за гребане, но и по-труден за управление - ако сте начинаещ, това ще ви е вторият суп. 

 

Надуваеми суп бордове - тъй като набират огромна популярност, сме създали отделно пространство, където ви разказваме и предлагаме вариация от надуваеми супове. 

 

След като изберете суп борда за вас, трябва да се снабдите и с гребло за суп, спасителна жилетка и още няколко работи. Предлагаме ви да заповядате в нашия кайт магазин и ще ви обясним всичко за суповете и около тях. Споменахме ли, че имаме наливна бира за минали, настоящи и бъдещи клиенти? (сменяме кеговете често) 

Непотъващо въже 15м за теглене на дърпалки с лодка или джет. Комплект с неръжраем карабинер за лесно закачане на вашата гума за дърпане. До 1077кг...
40.00лв
без ДДС:40.00лв
Гребло за SUP Aqua Marina CARBON GUIDE Carbon/fiberglass iSUP Paddle
НАЙ-ПРОДАВАН
Професионално карбоново гребло за SUP.Леко, надежно и лесно за употреба Дръжка •1,4 mm дебелина •70% carbon + 30% fiberglass •Диаметър 29mm •3 се..
175.00лв
без ДДС:175.00лв
Намерете истинската същност на забавлението с този „тежък” представител на Jobe tribal серията. Наричаме тази надуваема гума за теглене  най-нова..
545.00лв
без ДДС:545.00лв
Това е най-бързата гума за теглене на Jobe за един човек. С променен дизайн за 2020. Ще може да скачате и да летите безопасно. Изработена е от здраво ..
240.00лв
без ДДС:240.00лв
Най-достъпният и забавен начин да включите приятел или член на семейството ви във водните приключение като го дърпате с лодка или с джет. Моделът RUMB..
159.00лв
без ДДС:159.00лв
Дърпалка за един човек Jobe Heavy duty, която е задължителна играчка за лодката ви или за излет с джет. Гумата за теглене Heavy Duty Hotseat ще вдигне..
310.00лв
без ДДС:310.00лв
надуваем SUP Aqua Marina Atlas 12 0 + гребло 2020
НАЙ-ПРОДАВАН Изчерпан
Модел 2020. Atlas 12'0 е стабилен SUP с добро плъзгане върху водата за по-тежки гребци. С него може да се пробват всички аспекти на този спорт. Големи..
1,078.00лв
без ДДС:1,078.00лв
Модел 2020. Със сърце на състезател и големият си размер Beast  е универсален SUP за гребане във всякакви условия. Този борд е подобрен с техноло..
979.00лв
без ДДС:979.00лв
надуваем SUP Aqua Marina Breeze 9 0 с AM SPORTS III гребло 2020
Изчерпан
Модел 2020. Aqua Marina Breeze 9'0" SUP Inflatable Board BT-19BRP Най-известната и най-универсалната форма за надуваеми SUP- ове! Проектиран за гребци..
679.00лв
без ДДС:679.00лв
надуваем SUP Aqua Marina Fusion 10 4 с AM SPORTS III гребло 2020
НАЙ-ПРОДАВАН Изчерпан
Модел 2020. Aqua Marina Fusion 10'4" SUP Inflatable Board с гребло. Fusion 10'4" BT-19FUP има репутацията на отличен SUP за гладка вода вода и за крей..
799.00лв
без ДДС:799.00лв
Модел 2020. Плаването по реката може да бъде лесно, където бордът с неговата форма върши по-голямата част от работата, гребецът просто управлява дъска..
998.00лв
без ДДС:998.00лв
Fanatic Fly Air е най-добрата играчка, на която всеки може да се наслади. Лесен за пренасяне, здрав, твърд и издръжлив.  Много лесни за пренасяне..
1,199.00лв
без ДДС:1,199.00лв
Показва 1 до 12 от 17 (2 страници)