Kite2GO
Количка

СУП БОРД

Суп бордове от Kite2GOКакви ги дрънкаме и какво му е специалното на суп борда? 

Суп борд, или още известен като SUP, твърда дъска , е свръх голяма сърф дъска. Името произлиза от начина му на ползване, а именно “stand-up paddleboard” или дъска, на която гребеш изправен - не е най-оригиналното име, но със суп определено ще си създадете автентични преживявания във водата. Ентусиазмът ни към тази огромна, твърда дъска произлиза от това, че с нея може да правиш практически всичко във водата със суп борда - разходки, риболов, лицеви опори, дълги пътешествие по река, море и язовир, че дори йога. И докато практикуваш любимото си, каляваш вестибуларния апарат, заздравяваш коремните мускули и събираш погледите на околните, защото все пак си !прав във водата. 

 

Видове суп бордове и разликите между тях

Когато избирате суп борд има редица аспекти, върху които може да се фокусирате. Дали търсите суп за дълги турове, за състезания, за риболов или пък за йога - да, различните водни интереси водят към различен суп, така че:

 

Мултифункционален суп - звучи странно, но подобна дъска е перфектна, ако сега прохождате в спорта. Малко по-голяма, по-тромава, но и по-стабилна - с такъв суп бързо ще схванете принципите на управление и ще усетите дали търсите, скорост, удобство или лесно маневриране. Защото за всяко споменато си има различен суп борд. 

 

Суп за йога - широк и стабилен, така ще характеризираме подобни дъски. Разбира се, няма точна категория такива супове, но искате ли да практикувате йога на суп - а вие искате, защото е супер яко - трябва да се сдобиете с по-голям и обемист борд. 

 

Суп за риболов - познахте, горният и този са един и същи SUP, но тъй като спортовете са различни (не много) трябва да споменем, че търсите ли суп за риболов, вие търсите широка дъска, на която да съберете оборудването, но и да се чувствате стабилен, когато 8-килограмовата риба клъвне. 

 

Суп борд за турове - тези дъски са значително по-тесни и дълги, за да може бързо и без усилия да “прерязват” водата. Суп за дълги и продължително пътешествия или за състезания е по-лек и лесен за гребане, но и по-труден за управление - ако сте начинаещ, това ще ви е вторият суп. 

 

Надуваеми суп бордове - тъй като набират огромна популярност, сме създали отделно пространство, където ви разказваме и предлагаме вариация от надуваеми супове. 

 

След като изберете суп борда за вас, трябва да се снабдите и с гребло за суп, спасителна жилетка и още няколко работи. Предлагаме ви да заповядате в нашия кайт магазин и ще ви обясним всичко за суповете и около тях. Споменахме ли, че имаме наливна бира за минали, настоящи и бъдещи клиенти? (сменяме кеговете често) 

 

Суп бордовете са любимото ви водно забавление, независимо дали сте го правили вече или още не

За да практикувате Stand Up Paddle (SUP) не се нуждаете непременно от вълни, можете да практикувате това достъпно занимание в открито море, езера или ..
99.00лв
без ДДС:99.00лв
Надуваема SUP Дъска Aqua Marina Beast- 320Х81Х15СМ
ПРОМОЦИЯ
Надуваема SUP Дъска Aqua Marina Beast 2022 е проектирана за използване в широк спектър от условия, от всички видове гребци .Попринцип  по-късите ..
850.00лв 1,075.00лв
без ДДС:850.00лв
Надуваема SUP дъска Aqua Marina Monster-366Х84Х15СМ
ПРОМОЦИЯ
Надуваема SUP Дъска Aqua Marina Monster разполага с по-голям обем и полезен товар, които се грижат за тези, които търсят по-лесно каране и пренасяне н..
940.00лв 1,080.00лв
без ДДС:940.00лв
Твърда дъска NSP HIT Cruiser е идеална семейства и за училища. Използването на изцяло новата и супер издръжлива технология High-Impact (H.I.T.) прави ..
1,790.00лв
без ДДС:1,790.00лв
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)