Kite2GO
Количка

Сноукайт уроци

Сноукайт уроци с инструктор на Витоша е страхотен начин да си прекарате почивните дни, не мислите ли така? И ние мислим така! Затова ви предлагаме еднодневни, двудневни или цялостен 4-дневен сноукайт курс, след който ще сте готови да обуздаете целия вятър в снежната планина. Може би малко преувеличаваме, но вече 5-та година провеждаме курсове по сноукайт и сме видели как начинаещ в спорта за броени дни научава важното, затвърждава полезното и започва да кара с удоволствие и увереност своя, или нает под наем, кайт. 

 

Как да избера колко дни уроци по сноукайт ми трябват? 

Няма да ви лъжем: ако не сте карали никога кайт в морето, отделете си 3 или 4 дни, за да научите този в планината. С други думи, вземете нашия пълен тридневен (за скиори) или четиридневен (за бордисти) сноукайт курс на Витоша и ни оставете да ви закараме до планината, отведем до спота, помогнем да разпънете кайта (4 линии) и така нататък. Ето така изглежда по дни този, предпочитан от повечето ни ученици, курс: 

 

  • Първи ден: отиваме до внимателно избрания и съобразен с вашите възможности спот. След това малко теория по сноукайт, още малко теория по планинска безопасност и накрая ще ще преминем към подготовка на кайта, стартиране и приземяване на крилото.  

  • Втори ден: подготовка на кайт (4 линии), изправяне от снега и стартиране. Първи завои, маневри и приземяване на кайта. Втория ден ни е любимия. 

  • Трети ден: затова третия повтаряме ден втори, но още по-уверени.

  • Четвърти ден: затвърждаване на наученото с цял ден свободно каране в територията на спота. 

 

Какво друго трябва да знам, за да започна курс по сноукайт?

Трябва да карате ски или сноуборд. Относително добре - трябва да имате увереност и контрол в завои, спиране и падане. Да, падането със ски или сноуборд трябва да ви е за шестица. Защото, преди да се научиш да караш, трябва да се научиш да падаш. А в сноукайта, падането е дори още по-съществено, защото все пак сте закачени към голямо крило, което слуша вас, но повече слуша вятъра. Затова, добра ски или сноуборд техника. Но дори още от по-рано, адекватна физическа подготовка - отделете си няколко седмици преди зимния сезон за клекове, напади, китайски столче и прочее. Тренировки не за стегнато тяло, а за стегнато кране - това трябва да ви мотивира. 

 

Какво получавате, когато изберете kite2go.eu

Всичко. Джакпот. Шегата настрана, ние сме кайт магазин и сноукайт училище с цел да популяризираме спорта. Продаваме единствено качествено оборудване и няма как да не преподаваме най-добрите и популярни техники за сноукайт. Това е нашето обещание към вас: добри кайтове и полезни уроци за приятно време в снежната планина. Ще се погрижим да ви оборудваме от глава до пети в най-доброто за вас кайт оборудване (ските или сноуборда ще трябва от другаде). Но освен, че ще ви продадем или отдадем под наем качествен кайт + инвентар, ще ви помогнем да се научите на него. Уроците ни включват транспорт, видеозаснемане и обратна връзка след урока. Искаме вие възможно най-бързо да прокарате сноукайт, за да може да станете част от нашия фен клуб на обучени кайтисти.

Ваучер за подарък на стойност
НАЙ-ПРОДАВАН
Понякога е много трудно да прецените, какъв подарък да направите, а дори и да сме уверени, че сте избрали напълно подходящо нещо (кайт, SUP, уейк обор..
120.00лв
без ДДС:120.00лв
Двудневен сноукайт курс за скиори - сноукайт урок на Витоша Двудневен сноукайт курс за скиори - сноукайт урок на Витоша
ПРОМОЦИЯ
Kite2go – snowkite school на Витоша и тази година за четвърти сезон предлага уроци по сноукайт за скиори. Опитът ни от последните сезони показа, че ск..
480.00лв 540.00лв
без ДДС:480.00лв
Сноукайт ден за каращи кайт с различни кайтове - Vitosha Snowkite Demo tour Сноукайт ден за каращи кайт с различни кайтове - Vitosha Snowkite Demo tour
НАЙ-ПРОДАВАН
Истинско сноукайт приключение, с което искаме да ви поканим на цял ден в прекрасната Витоша. Ще карате с водач по зимната планина. Ще може да пробвате..
240.00лв
без ДДС:240.00лв
Сноукайт урок за начинаещи на Витоша “Taste the Snow”  с тренировъчен кайт Сноукайт урок за начинаещи на Витоша “Taste the Snow”  с тренировъчен кайт
НАЙ-ПРОДАВАН
Сноукайт урок за начинаещи с включен тренировъчен кайт Сноукайтът се увладява постепенно. Затова, изберете урока сноукайт за начинаещи с тренировъч..
190.00лв
без ДДС:190.00лв
Тридневен сноукайт курс за сноубордисти - сноукайт урок на Витоша Тридневен сноукайт курс за сноубордисти - сноукайт урок на Витоша
ПРОМОЦИЯ НАЙ-ПРОДАВАН
Избери професионален сноукайт курс от Kite2GO с включен инструктор, кайтове, трапец, видеозаснемане и невероятно преживяванеТридневен пълен курс ..
720.00лв 780.00лв
без ДДС:720.00лв
Цена е за двама! А зимата го прави много достъпен и лесен за учене. Ние ви предлагаме да се научите да го управлявате и да го карате със ски или сноуб..
245.00лв
без ДДС:245.00лв
Уингът завладя света на екстремните спортове! А зимата го прави много достъпен и лесен за учене. Ние ви предлагаме да се научите да го управлявате и д..
139.00лв
без ДДС:139.00лв
Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)