Kite2GO
Количка

Ръкавици за кайт, wakeboard, SUP

При нас ще намерите разнообразие от ръкавици за водни спортове - за летния и зимния сезон. Предлагаме леки, удобни ръкавици за кайт, уейкборд или SUP за лятото. Може да избирате с пръсти или къси ръкавици. Те осигуряват по удобен захват на оборудването, което използвате - бара на кайт, дръжката на уейка или греблото за SUP. Изработни са от здрави, качесвени материали - различни видове неопрен, изкуствена кожа и платове и ластици, които издържат на употребата в сладка или солена вода.

Също така предлагаме и ръкавици за есента и зимата. Те са от по-дебели неопрени, с цели пръсти, по-дълга кройка и плътно прилягане на китката. Изборът е голям, номерацията е пълна, така че, заповядайте да изберете подходящата за Вас ръкавица.

Неопреновите Neo Wetsuit Gloves ръкавици 4/2mm с цели пръсти на ION са идеални за кайтсърф, уейкборд, SUP, каяк и др. Гледната точка на ION е, че..
95.00лв
без ДДС:95.00лв
Ръкавиците Amara цели пръсти на ION са идеални за кайтсърф, уейкборд, SUP, каяк и др. Гледната точка на ION е, че дори и най-малките артикули от проду..
53.00лв
без ДДС:53.00лв
Ръкавици ION Amara Gloves Half Finger 2019
НАЙ-ПРОДАВАН
Ръкавиците Amara без пръсти на ION са идеални за кайтсърф, уейкборд, SUP, каяк и др. Гледната точка на ION е, че дори и най-малките артикули от продук..
40.00лв
без ДДС:40.00лв
Ръкавици ION Amara Gloves Half Finger 2021
НАЙ-ПРОДАВАН
Ръкавиците Amara къси пръсти на ION са идеални за кайтсърф, уейкборд, SUP, каяк и др. Гледната точка на ION е, че дори и най-малките артикули от проду..
44.00лв
без ДДС:44.00лв
Тънки ръкавици ION Amara Half Finger  за защита при кайт, уиндсърф, уейкборд, ветроходство и др. Предлаганият модел е с къси, отворени пръсти . A..
40.00лв
без ДДС:40.00лв
Ръкавиците Claw Gloves  на ION са идеални за студено време. Подходящи са за кайтсърф, уейкборд, SUP, каяк и др. Гледната точка на ION е, че дори ..
86.00лв
без ДДС:86.00лв
Ръкавици ION Neo Wetsuit Gloves 2/1 2021
НАЙ-ПРОДАВАН 2-3 дни
Неопренови ръкавици 2/1mm с  цели пръсти на ION са идеални за кайтсърф, уейкборд, SUP, каяк и др. Гледната точка на ION е, че дори и най-малките ..
95.00лв
без ДДС:95.00лв
Летни ръкавици от топ бранда Jetpilot. Подходящи са за всички видове водни спортиве - моторни или не. Изработени са от няколко слоя неопрен и полиесте..
75.00лв
без ДДС:75.00лв
Летни ръкавици без пръсти от топ бранда Jetpilot. Подходящи са за всички видове водни спортиве - моторни или не. Изработени са от няколко слоя неопрен..
65.00лв
без ДДС:65.00лв
Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)