Kite2GO
Количка

Непромокаеми раници

Непромокаема раница, през повечето дни, е просто раница. Но когато се отвори небето, а ти си на още поне час път от закрито място, когато прогизнеш целия и все пак не го мислиш. Не го мислиш, защото знаеш, че в раницата имаш сухи дрехи, които, колкото и дъжд да вали, ще останат сухи. Тогава, непромокаемата раница не е просто раница, а спасение. Да, много предпочитат да използват дъждобран за раница, но в повечето случаи, подобен аксесоар не е напълно полезен. А да рискуваш със сухите си дрехи в планината не е шега работа. 

 

Предлагаме ви само неща, които ни кефят, затова и нямаше как да не направим цяла категория от супер яки и доста полезни непромокаеми раници, сакове, чанти, калъфи и прочее. 

 

Ситуацията с дъжда може да не ви напомня на нищо, но непромокаем калъф за телефон или непромокаема чантичка за кръст, докато сте на кайта, сърфа или SUP-a звучи добре, нали? 

 

Предимства на непромокаемите раници

Непромокаемите сакове и чанти са страхотна идея. Купуваш сак рядко, защо да не платиш малко повече и да получиш освен сака и 100% водоустойчивост? Звучи като добра инвестиция. Но докато избирате модела, колко джоба и какъв цвят да е сака, разгледай и водоустойчивите калъфите за телефон и таблет. Повечето производители на мобилни телефони ще кажат, че телефонът е 100% водоустойчив, точно както се вижда в клипа, но, докато сте във водата, няма ли да се чувствате по-сигурни за телефона, ако той е в напълно непромокаем калъф? Така си помислихме. 

 

Ако сте решили да прекарате почивните дни на каяк, вместо да рискувате с нормални раници и найлонови торбички, изберете непромокаема раница. Така ще бъдете спокойни, че дори и по бързеите, каквото трябва да е сухо, ще остане сухо. 

 

Но предимствата на непромокаемата материя не са свързани само с водните спортове. Избирайки водоустойчива чантичка, вие ще сте сигурни, че, дори да завали в града, вашите най-ценни вещи ще останат сухи. Пък и подобна чантичка е страхотна за колело - слагаш я на кръста, врътваш я зад теб и караш. А, ако минете през локва, трябва да се притеснявате само за тениската си, защото непромокаемата чантичка, освен че ще е суха, също ще се изчисти лесно. 

 

Това е другото предимство на непромокаемата материя - дори и замърсена до неузнаваемост пак не е проблем. Ако решите, може да отиде на автомивка, за да използвате вода с по-силно налягане. Предложенията от непромокаеми раници са само от качествени марки. Затова може да сте сигурни, че дори агресивна струя вода няма да повреди любимата ви водоустойчива раница.  

 

Заповядайте в нашия магазин, за да разгледате и изберете. Снимките са добри и описанието изчерпателно, така че може да поръчате и онлайн, а ние ще погрижим да ви я изпратим възможно най-скоро. 

Бутилка Mystic MIZU - алуминиева
ПРОМОЦИЯ
Лека и практична бутилка за вода или течности Mystic. 750ml с черен цвят...
49.00лв 59.00лв
без ДДС:49.00лв
Бутилка Mystic MIZU - лого
ПРОМОЦИЯ 2-3 дни
Лека и практична бутилка за вода или течности Mystic. Бяла с лого 750ml...
49.00лв 59.00лв
без ДДС:49.00лв
Непромокаем калъф за телефон и документи OverBoard малък
ПРОМОЦИЯ
Ако искате да се забавлявате във водата, докато сте live във Facebook, ще трябва да си вземете един от тези кейсофе. Напълно водоустойчив, незапаряващ..
27.30лв 38.99лв
без ДДС:27.30лв
Непромокаема торбичка Overboard
ПРОМОЦИЯ
Когато сте на лодка, каяк, SUP или другаде близо до водата, вие се нуждаете от надежно място за ценните вещи.  С тази непромокаема чантичка, вие..
9.80лв 13.99лв
без ДДС:9.80лв
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)