Kite2GO
Количка

Непромокаеми раници

Непромокаема раница, през повечето дни, е просто раница. Но когато се отвори небето, а ти си на още поне час път от закрито място, когато прогизнеш целия и все пак не го мислиш. Не го мислиш, защото знаеш, че в раницата имаш сухи дрехи, които, колкото и дъжд да вали, ще останат сухи. Тогава, непромокаемата раница не е просто раница, а спасение. Да, много предпочитат да използват дъждобран за раница, но в повечето случаи, подобен аксесоар не е напълно полезен. А да рискуваш със сухите си дрехи в планината не е шега работа. 

 

Предлагаме ви само неща, които ни кефят, затова и нямаше как да не направим цяла категория от супер яки и доста полезни непромокаеми раници, сакове, чанти, калъфи и прочее. 

 

Ситуацията с дъжда може да не ви напомня на нищо, но непромокаем калъф за телефон или непромокаема чантичка за кръст, докато сте на кайта, сърфа или SUP-a звучи добре, нали? 

 

Предимства на непромокаемите раници

Непромокаемите сакове и чанти са страхотна идея. Купуваш сак рядко, защо да не платиш малко повече и да получиш освен сака и 100% водоустойчивост? Звучи като добра инвестиция. Но докато избирате модела, колко джоба и какъв цвят да е сака, разгледай и водоустойчивите калъфите за телефон и таблет. Повечето производители на мобилни телефони ще кажат, че телефонът е 100% водоустойчив, точно както се вижда в клипа, но, докато сте във водата, няма ли да се чувствате по-сигурни за телефона, ако той е в напълно непромокаем калъф? Така си помислихме. 

 

Ако сте решили да прекарате почивните дни на каяк, вместо да рискувате с нормални раници и найлонови торбички, изберете непромокаема раница. Така ще бъдете спокойни, че дори и по бързеите, каквото трябва да е сухо, ще остане сухо. 

 

Но предимствата на непромокаемата материя не са свързани само с водните спортове. Избирайки водоустойчива чантичка, вие ще сте сигурни, че, дори да завали в града, вашите най-ценни вещи ще останат сухи. Пък и подобна чантичка е страхотна за колело - слагаш я на кръста, врътваш я зад теб и караш. А, ако минете през локва, трябва да се притеснявате само за тениската си, защото непромокаемата чантичка, освен че ще е суха, също ще се изчисти лесно. 

 

Това е другото предимство на непромокаемата материя - дори и замърсена до неузнаваемост пак не е проблем. Ако решите, може да отиде на автомивка, за да използвате вода с по-силно налягане. Предложенията от непромокаеми раници са само от качествени марки. Затова може да сте сигурни, че дори агресивна струя вода няма да повреди любимата ви водоустойчива раница.  

 

Заповядайте в нашия магазин, за да разгледате и изберете. Снимките са добри и описанието изчерпателно, така че може да поръчате и онлайн, а ние ще погрижим да ви я изпратим възможно най-скоро. 

Непромокаем калъф за телефон и документи OverBoard малък
ПРОМОЦИЯ НАЙ-ПРОДАВАН 2-3 дни
Ако искате да се забавлявате във водата, докато сте live във Facebook, ще трябва да си вземете един от тези кейсофе. Напълно водоустойчив, незапаряващ..
27.30лв 38.99лв
без ДДС:27.30лв
Непромокаема торбичка Overboard
ПРОМОЦИЯ НАЙ-ПРОДАВАН 2-3 дни
Когато сте на лодка, каяк, SUP или другаде близо до водата, вие се нуждаете от надежно място за ценните вещи.  С тази непромокаема чантичка, вие..
9.80лв 13.99лв
без ДДС:9.80лв
Показва 1 до 2 от 2 (1 страници)