Kite2GO
Количка

Спасителни жилетки / Кайт жилетки

Кайт жилетки / Спасителни жилетки / Жилетки за водни спортове

Във водата, може всякак. С бански, с пояс, с плавници с шнорхел - как ли не. Но, ако влизате в морето, за да се забавляваме с любимия си кайт или сърф, кайт жилетката е абсолютно задължителна. Спасителната жилетка за водни спортове има важна роля за сигурното и приятно преживяване в открито море. Самият факт, че дори в самолета всички ни инструктират за спасителните жилетки, трябва да е достатъчен аргумент за важността й, когато сте в морето. 

 

Но стига многословие. Какви жилетки ще намерите при нас

Когато става въпрос за протекторна кайт жилетка, трябва да знаете, че основната й цел е не да ви задържи над водата, колкото да ви предпази при удар. Така наречените противоударни, или шокови, жилетка са с малка плаваемост, но за сметка на това ще облекчат значително контакта между тялото ви и водата. Всеки, който е грешил главешката и се е гмуркал с грациозна дъска, знае каква болка водата може да причини. Затова и при нас ще намерите супер надеждни, разбира се сертифицирани със CE до 50N, протекторни кайт жилетки. Всяка жилетка е супер удобна, даваща ви пълна свобода на движение. Няма да казваме, че след като я сложите, ще забравите, че я носите, но е точно така. Дори наскоро един клиент беше готов да си тръгне от магазина, без да се усети, че все още “пробва” жилетката. 

 

Освен протекторните жилетки за кайт, при нас ще намерите и така наречените плаващи жилетки. Плаващите жилетки не са толкова за кайт, колкото за водни спортове като каяк, SUP и други подобно. А, основната им цел е да ви задържат над повърхността на водата, когато лодката се обърне. С тях движението ви може да бъде малко ограничено, а и самите плаващи жилетки тежат повечето от контактитени. 

 

Инвестицията в протекторна жилетка се изплаща веднага, когато я вземете. Дори не трябва да падате с голяма скорост, за да разберете колко важен елемент от кайт оборудването ви е подобна покупка. Предлагаме кайт оборудване, което и сами бихме си взели, затова и жилетките са единствено от доказани и познати на всеки кайтист марки. А моделите са винаги от тази и миналата година. Разбира се, в кайт магазина ни ще намерите и втора ръка протекторни жилетки, за които ще ви разкажем наместо. 

 

Надяваме се да ви видим скоро в магазина ни, за да ви помогнем при избора на кайт жилетка. А ако нямате път към нас, пишете ни и ще ви изпратим желания продукт още същи ден. Морето може никой да не чака, но ние чакаме вас. 

Collision Vest Core Front Zip е идеалната ударна жилетка за начално ниво за уейкбордисти на всички нива. Жилетката осигурява надеждна защита отпред и ..
215.00лв
без ДДС:215.00лв
Жилетка Mystic Diva е идеална за дамите, които търсят стилна противоударна жилетка, която предлага добра защита. Има красив цвят, който се слива с цве..
274.00лв
без ДДС:274.00лв
Вземете малкото допълнителна увереност, от която се нуждаете, за да залепите новия си трик! Женската жилетка Ivy Vest FZ осигурява допълнителна защита..
274.00лв
без ДДС:274.00лв
Разработен съвместно с Лиза Балу. Лиза е безстрашна и пълна със сила. Тази, която трябва да гледате в женското каране на уейкборд, тя идва гореща и пр..
333.00лв
без ДДС:333.00лв
Обновена със свежи цветове за лятото, Star е нашата любима кайт жилетка, която отговаря на всички изисквания. Пяната Clash буферира всеки удар, докато..
274.00лв
без ДДС:274.00лв
Duotone Kite Vest Waist е проектиран да се погрижи за всички нива на каране. Независимо дали търсите допълнителна плаваемост или спокойствие, когато с..
253.00лв
без ДДС:253.00лв
Усъвършенствана комбинация от материали, създадена за амбициозни ездачи, които искат да преминат границата – предният цип Collision Vest Select се отл..
362.00лв
без ДДС:362.00лв
Жилетка ION Ivy Women FZ
ПРОМОЦИЯ
Жилеткaта ION ще подобри вашето каране, ще даде допълнителна топлина и ще изгради вашата увереност. Карайте здраво, карайте безопасно.  Лесно ..
149.00лв 236.00лв
без ДДС:149.00лв
Жилетка ION Lunis Women FZ
ПРОМОЦИЯ
The Lunis Vest Women FZ осигурява допълнителна защита, изцяло обвита в безпроблемно изживяване, благодарение на удобния си преден цип и прилепващ ..
165.00лв 235.00лв
без ДДС:165.00лв
Жилетка ION Vector Amp FZ
ПРОМОЦИЯ
Жилетката Vector Vest Amp FZ разполага със специален микс от материали, включващ лека пяна, така че можете да се насладите на всеки момент  - без..
205.00лв 273.00лв
без ДДС:205.00лв
Vector Vest Element Side Zip се грижи за всички нива на каране – независимо дали търсите допълнителна плаваемост или спокойствие, когато сте във водат..
215.00лв
без ДДС:215.00лв
Жилетка ION Vest Vector Amp Front Zip men 2022
2-3 дни
Кайт жилетка ION Vector Amp Front Zip men 2022 се отличава с уникална комбинация от изключително гъвкави материали, които допринасят за неговите свойс..
215.00лв
без ДДС:215.00лв
Показва 1 до 12 от 32 (3 страници)