Kite2GO
Количка

КАЙТОВЕ

Кайт, надуваем или фойл, чисто нов или втора ръка - каквото и да търсите, ще го намерите при нас

Името ни казва достатъчно, но за всеки случай - ние сме магазин, специално създаден да оборудва всеки, който обича водните спортове. Докато предлагаме всичко от баланс бордове до уейкборд, в сърцето ни, както и в склада ни, най-голямо място сме отделили за кайт оборудване. 

 

При нас ще намерите изчерпателен избор от надуваеми и фойл кайтове, предназначение за любители, професионалисти и останалите. Ако се чудите, предлагаме и сноукайтове, защото стига да има вятър над нас и дъска под нас - готови сме да пробваме. А и повечето фойл кайтове са подходящи както за морето, така и за планината. 

 

Как да изберете подходящ кайт

Труден въпрос, но и не чак толкова. Когато избирате кайт, особено ако е първият ви, не се подвеждайте от ревютата на прота. Бързо завиващ, с огромен депауър рейндж и прочее. Истината е, че независимо дали прохождате или имате няколко сезона зад гърба си, почти няма шанс да надскочите избрания от вас кайт. Освен ако не правите по 100 дни на сезон, с всеки кайт, разбира се от добър производител, ще може да карате поне няколко години, без да ви “умалее” на прогреса. 

 

Размерът при кайта е доста важен при избора му. Разбира се, основният фактор сте вие - колко тежите, колко сте висок, какъв предишен опит с кайтбординга имате? Но освен това, важно при избора на кайта е каква форма и размер е кайт борда ви и разбира се, в какъв вятър очаквате да го карате. Изборът на кайт не е лесна задача и много кайтисти разполагат с поне два кайта в арсенала си. При избора си на първия кайт, ако не искате да е под наем, ние ви препоръчваме да се купите един относително евтин, трейнинг кайт и да му разкажете играта, докато се научите на всички основни движения. След това, вече с този така важен опит, ще може да изберете по-адекватно истинския кайт за вас.

 

А, когато става въпрос за марки, не само защото ги предлагаме, а и защото са доказали се кайт брандове както на любителската, така и на състезателната сцена - Naish; North Kiteboarding; Peter Lynn. Разбира се имаме и други марки, както и много втора ръка. Но, когато дойдете в нашия магазин, ще обсъдим, разпънем желания от вас кайт и, докато си пийваме бира, ще ви помогнем да решите. 

 

Да, ако нямате път към магазина, пишете ни и ще се погрижим вашия избран кайт да пътува, добре пакетиран, към вас възможно най-скоро. 

Топ моделът на SU-2 за лек вятър. Big Foot e специално разработена за да не пропускате каране. Supernova design 2021 е и чудесен вариант за по-тежки к..
1,050.00лв
без ДДС:1,050.00лв
Външен разделен пръст: подобрява контрола и свободата на движение. FL_Seams: гъвкави, не дразнещи шевове. Panda_Paw: нова и по-мека гума, използвана к..
65.00лв
без ДДС:65.00лв
Барът RRD Global V8.2 е почти нов, отварян само за тест...
490.00лв
без ДДС:490.00лв
Невероятно добър и лесен сноукайт. Aeros Kites комбинират най-добрите си практики от фойл кайтовете и парапланерите, за да ви предложат Alti - кайт, с..
990.00лв
без ДДС:990.00лв
Кайт Aeros Cruiser SR
НАЙ-ПРОДАВАН
Новият кайт Aeros Cruiser SR взима най-доброто от v.3 и го прави по-бързо и по-маневрено. SR е съкращение от Super Race, коедо недвъсмислено..
20.00лв
без ДДС:20.00лв
Новият кайт Aeros Cruiser v.3 е добре познатно и предпочитано от много крило. С подобрения Cruiser v.3 ще имате повече въздушно време, както и зн..
20.00лв
без ДДС:20.00лв
Кайт Aeros Gyro LW 10m и 12.5m
ПРОМОЦИЯ
Gyro е добре познат модел сред феновете на Aeros Kites. Кайт подходящ за планински преходи и сериозни зимни експедиции. Сега Aeros предлагат наво пред..
1,200.00лв 1,480.00лв
без ДДС:1,200.00лв
Кайт Aeros Navy V3 8m, 11m, 13m, 15m и 18,5m
ПРОМОЦИЯ
Aeros Kites ни разбират. Може би затова представят третото поколение мултиприложим кайт Navy V3. Подходящ за фрирайд, състезания, сноукайт, но също и ..
1,700.00лв 2,440.00лв
без ДДС:1,700.00лв
Мощен, реактивен и контролируем, Carve от North Kiteboarding осигурява незабавен дрейф с движението на китката ви, като ви позволява да включите и изк..
2,280.00лв
без ДДС:2,280.00лв
Правенето на лупинги в поривисти условия изисква непреклонно доверие във вашия кайт. Нашият емблематичен първокласен кайт с 5 подпори, осигурява невер..
2,697.00лв
без ДДС:2,697.00лв
Модел 2020. Кайт за големи скокове и голям хенг тайм. С огромен диапазон на вятъра. Проектиран от нула, този кайт ще ви изтреля нагоре, и ще имате усе..
2,290.00лв
без ДДС:2,290.00лв
 Модел 2020. Нашият фристайл кайт с 3 стръта ще накара сърцето Ви да бие. Специално проектиран за бързо и лесно управление, Pulse е най-добр..
2,150.00лв
без ДДС:2,150.00лв
Показва 1 до 12 от 33 (3 страници)