Kite2GO
Количка

Каравани под наем

Каравани под наем от Kite2GOЯки каравани под наем, за яки хора

Каравана под наем около Черноморец е най-добрият начин да сте сигурни, че кайт почивката ще бъде равни количества кайт и почивка. Напълно обзаведени, точно до морето и готови да ви приютят за ден, два, три седмици или колкото решите - такива са нашите каравани под наем.

 

Защо е добра идея да изберете каравана под наем за кайт екскурзията си

Докато може да изберете квартира или хотел лесно и бързо, не сте ли го правили достатъчно пъти и не сте ли били по-често разочаровани отколкото обратното? 

Квартирите се оказват на неудобно място, хотелите са скъпи - така стоят нещата. 

Така стояха! Защото вече може да изберете каравана под наем до Черноморец. Както знаете морските спортове са ни слабост, но също така и сила, защото предлагаме най-качественото кайт, фойл и уйнг оборудване, също така уроци както за начинаещи, така и за професионалисти и от тази година, за да затворим кръга, предлагаме и каравани под наем. В крайна сметка, когато карате кайт, искате три неща: хубав вятър, надеждно оборудване и спането да е уредено. С kite2go.eu получавате и трите + още.

 

Малко повече за караваните

Предложенията ни от каравани се състоят от освежени, обзаведени каравани с електричество. Караваните са идеални за два души, супер за трима и, може би, малко пренаселени за повече. Но добрата новина е, че разполагаме с няколко каравани, така че, ако компанията е голяма, ще има място за всички на къмпинга. 

По същество, караваните са разположени около Черноморец, защото спотът ни предлага широк плаж, напълно защитен от вълни и кофти прилив. Всяка караване е с блажена гледка към морето, като отпред ще разполагате с масичка и два стола, разбира се и сенник. В самата каравана има две легла, с две възглавници (липите отпред ги оставихме в София). Предвид Ковид обстановката, моля носете си чаршафи, калъгки за възглавници и кърпи. Освен супер яката каравана, към цената се включва обща кухня, лаундж зона, детски кът, външен душ, бани и тоалетни - всичко, което ще ви трябва, за да си прекарате добре между каранията. 

 

Каква е цената на каравана и какво включва наема

Обявената цена е за двама души, но ако сте повече, може да доплатите. Освен това, на къмпинга може да се възползвате от колела под наем, шах, табла и джага.

 

Помоция! Ако наемете каравана за повече от 5 дни, получавате 20% намаление на кайт под наем или друго. Друго? Ами да, ние сме морски обитатели и, освен кайт, може да наемете от нас SUP, фойл и още много интересни неща. 

 

Както споменахме, караваните са няколко, а хубавите дни за кайт са около 100, така че, времето лети, караваните се изчерпват - действайте! 

Предлагаме туристическа каравана под наем. Караваната е подходяща за кайт приключение. След ремонт. Две легла 120/190 и гардероб. Black out пердета. Л..
70.00лв
без ДДС:70.00лв
Посочената цена е за двама човека в самостоятелна каравана до 9-ти май. Предлагаме туристическа каравана под наем Tabbert. След ремонт. Легло с ма..
90.00лв
без ДДС:90.00лв
Предлагаме туристическа каравана под наем ТЕC. След ремонт. Легло с матрак 130/190 и едно единично легло 82/190. Хладилник. Караваната е подходяща за ..
80.00лв
без ДДС:80.00лв
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)