Kite2GO
Количка

Follow wakeboarding

Cравнително нови на сцената на уейкборд, жилетките на Follow завладяха сърцата на уейкбордистите! Марката е основана през 2010 г., създавайки протекторни жилетки и аксесоари за уейк. Follow се фокусират върху това да правят качествени продукти, които можете да докоснете и почувствате. От материалите, до функционалността и крайния продукт, те пропускат нищо!

В началото стартират със серия дръжки (handles) за теглене и с малко на брой аксесоари за уйкбордистите,  създадени с няколко прости правила - „Без шикалкавене, без силни изказвания. Просто продукт с добро качество, който работи“.  И през годините на последователно развитие на бранда Follow гарантират, че са останали верни на своя етнос и до сега предлагат широка гама от качествени протекторни жилетки.

 Уейкборд жилетка Follow Cody Mens Jacket  Уейкборд жилетка Follow Cody Mens Jacket
ПРОМОЦИЯ 2-3 дни
Първокласни материали, сублимирани текстури, най-висок клас пяна и неопрен . Оребрени панели за допълнителна гъвкавост. Двуслойна неопренова ко..
169.00лв 295.00лв
без ДДС:169.00лв
 Уейкборд жилетка Follow S.P.R Freemont Ladies  Уейкборд жилетка Follow S.P.R Freemont Ladies
ПРОМОЦИЯ 2-3 дни
Тази жилетка е с естествена каучукова пяна, събрана от възобновяеми каучукови дървета, която замества традиционния неопрен. NaturalPrene е 100% без не..
169.00лв 270.00лв
без ДДС:169.00лв
Показва 1 до 2 от 2 (1 страници)