Kite2GO
Количка

Еднодневен сноукайт урок на Витоша

Еднодневен сноукайт урок на Витоша
Еднодневен сноукайт урок на Витоша
Еднодневен сноукайт урок на Витоша
ПРОМОЦИЯ НАЙ-ПРОДАВАН
Еднодневен сноукайт урок на Витоша
Еднодневен сноукайт урок на Витоша
Еднодневен сноукайт урок на Витоша
Еднодневен сноукайт урок на Витоша
195.00лв
240.00лв
без ДДС: 195.00лв
  • Наличност: В наличност
  • Марка Kite2go - snowkite school
  • Модел Еднодневен сноукайт урок на Витоша
Купи
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 19.19 лв. на месец

За да станете добър в сноукайтинга трябва да карате. Колкото се може повече, колкото се може по-често. Но също така, трябва да си отделяте и дни за чистене на техниката. Затова имаме еднодневен сноукайт урок на Витоша, за да може вие да покарате с инструктор, който, освен че ще ви съветва как да подобрите карането си, ще ви и снима с видео камера. След това ще направите разбор на карането си, като заедно с инструктора анализирате клиповете. Опитът ни казва, че човек се учи най-добре като кара, слуша съвети как да кара по-добре и когато се види отстрани как кара в момента - това са трита аспекта на подобряващия се сноукайтист.

Знаете ли какво е най-хубавото на този еднодневен урок? Че може да го подарите като ваучер на приятел. Да, ваучери сте подарявали за какво ли, но сноукайт урок на Витоша е друго измерение. Буквално. Поне 1000+ метра надморска височина повече от останалите ваучери. 

 

 Сноукайт уроците могат да се проведат на няколко места, в зависимост от условията:

  • Долна плато на Витоша, Горно плато на Витоша
  • платото над хижа Рилски езера
  • връх Зекирица
  • Ихтиман
  • Белчин
  • Друго място с подходящ вятър и мека снежна покривка

Продължителност: между 2-2.5 часа на самия спот.  

 

Задължително: облечени със зимни дрехи за практикуване на ски или сноуборд. Ски или сноуборд. Снегоходки или друго средство за придвижване по снега. Каска, протектори, ръкавици и маска, както и удобна раница за каране. Носете си слънцезащитен крем и дрехи за преобличане след това. Храна, вода, термос с топла напитка. Планинска застраховка.  

Препоръчително: подгответе тялото си няколко седмици преди това - клекове, китайско столче, напади са страхотни упражнения да закалите важните мускули. Може да видите и предложенията ни от баланс бордове тук.

Цената включва: Кайт и кайт оборудване, което ви сами ще понесете по пътеката към Платото.

Цената не включва: транспорт, но може на пътувате с нас. Пишете ни допълнително, ако се нуждаете от съдействие по набавяне или попълване на кайт оборудването. 

 

Урокът ще проведе в ден с подходящи метеорологични условия и по преценка на инструктора, като в случай на неподходящо време или други форсмажорни обстоятелства, урокът може да се пренасрочи за друга дата. 
 

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър