Kite2GO
Количка

Berghaus

През 1966 – годината, от която Berghaus води началото си, аутдор екипировката, във вида, в който я познаваме днес, не е съществувала. Именно това провокира създателите на емблематичната марка да осигурят нужната екипировка за хобитата си.

Британските катерачи и планинари Питър Локи и Гордън Дейвисън забелязват липсата на качествена и достъпна екипировка за аутдор активности и решават, че единственият начин да поправят това е да започнат да внасят и продават такава. Създават магазина LD Mountain Centre в Нюкасъл, Великобритания, където започват да продават стоки на марки като Atomic, Marker и Nordica. Магазинът се оказва толкова успешен, че двамата придобиват увереността скоро да започнат да проектират, тестват и правят свои собствени продукти, които да се продават в магазина.

Постепенно тестовете на екипировката, които и досега се правят от хора, тясно свързани със заниманията си в планината, водят до изграждането и развитието на марката Berghaus, която вече повече от 40 години ни снабдява с висококачествена и иновативна екипировка, вдъхновена от това, от което алпинистите наистина имат нужда.

Дамско Яке Berghaus Stormcloud Дамско Яке Berghaus Stormcloud
ПРОМОЦИЯ
Когато в планината времето се промени и студени ветрове започнат да излизат, то тогава вие се нъждаете от защита. Едно яке, от което бихте имали ..
50.00лв 199.00лв
без ДДС:50.00лв
Дамско Яке Berghaus Stormcloud - червено Дамско Яке Berghaus Stormcloud - червено
ПРОМОЦИЯ НАЙ-ПРОДАВАН
Надеждно, водоустойчиво дамско яке, идеално за ежедневни предизвикателства. Stormcloud е мембрана в бюджетния клас с много добро съотношение цена/каче..
50.00лв 199.00лв
без ДДС:50.00лв
Показва 1 до 2 от 2 (1 страници)