Kite2GO
Количка

New 2 kites?

New 2 kites?

Забавно, сигурно, стъпка по скъпка

Има различни, забавни начини, по които кайтът може да ви дърпа. Можете да карате маутин борд по ливадите, да седнете в кайт бъги и да усетите скоростта, да се пързаляте по снега със ски или сноуборд. Можете да карате дъска в морето. Но откъде да започнете?

Ние провеждаме широка гама от курсове по кайт. Може да пробвате само  тест с трейнер кайт или да минете през кайтове на полето и на сняг и да стигнете до каране в морето. В зависимост от сезона, сменяме и локациите и предлагаме различни курсове и нива на обучение - забавно, сигурно, стъпка по скъпка.

Искате да карате кайт? Пауър кайт? Обучение в група по кайт. Е, първата стъпка е пред вас. Предлагаме обучение в група. Кайт урок с трейнер кайт (с дв..
90.00лв
без ДДС:90.00лв
Добре. Преминали сте уроци с две и четири линии - кайтът ви е втора природа. Сега остава да отидете до брега за кайтбординг или да се качите в зимната..
130.00лв
без ДДС:130.00лв
Както при кайт с бъги, така и при маунтинборда, това откоето се нуждаете с вашият кайт е постоянен вятър и поляна. Морето и планината нека чакат. Маун..
130.00лв
без ДДС:130.00лв
След като преминете обучение, урок за начинаещи за кайт с две линии, естествено “апетитът ви за вятър” ще се повиши. Този курс е подходящ и за хора с ..
130.00лв
без ДДС:130.00лв
Обучение в група по кайт. Депауър кайтът с бар ви позволяват да увеличавате и намалявате силата, която вашия кайт генерира от вятъра. Кайт барът се пл..
130.00лв
без ДДС:130.00лв
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)