Kite2GO
Количка

Баланс борд

Баланс борд от Kite2GO.eu

Баланс борд от е уред за баланс, с който ще подобрите уменията си да пазите равновесие. Сигурно се досещате къде ще ви е полезно, но и ние ще ви кажем: баланс бордът е идеалната тренировка в домашни условия за сърфисти, сноубордисти, кайтисти, уейкбордисти и навсякъде другаде, където да запазите тялото си в баланс е важно. 

 

Какво е специалното в баланс борда

Клекове, напади, китайско столче - базовите упражнения са важни за укрепване и създаване на мускули, който могат да ви издържат на темпото, но доста по-рядко се сещаме за мускулите, които ни държат прави. Като за начало, ежедневните тренировки с тази изключително полезна дъска за баланс ще подобряват координацията ви между вестибуларния и опорно-двигателния апарат, с други думи, ще продължите да залитете, но вече ще го правите със стил и няма да падате. Отделяйки по 15-20 минути на ден с баланс дъската в продължение на 20-тина дни така ще “калят” координацията ви, както дори първите ви стъпки, прохождайки, не са!

 

Може би малко преувеличаваме, но Trick Board са създали изключително интуитивен, силно предизвикателен и адски полезен уред за баланс. Освен за да напредваме в така любимите ни кайт, уейкборд, сърф, сноуборд, скейтборд и прочее, с баланс дъската ще заздравите краката и коремните си мускули. Core muscles, или коремната и гръбната мускулатура, са най-важното за споменатите спортове, затова и баланс дъската е толкова яко приспособление. Разгледайте го като инвестиция: вкъщи отделяте по 20-тина минути на дъската и получавате в замяна цели часове електизиращо забавление в морето или планината. Доста добра сделка. 

 

Какво представлява баланс борда

Това, с което веднага впечатлява дъската са две неща: колко проста е конструкцията и колко здрава е конструкцията. Не е първият уред създаден в унисон с тази философия - добрите неща се състоят от малко елементи и са лесни за разбиране. 

 

Но лесното е дотук, защото да запазиш баланс, комо ли да започнеш да тренираш на баланс борда, изисква време, усилия и търпение. Често хората не осъзнават колко раздразнителни и нетърпеливи са когато им се налага да пазят баланс. Дори в повечето случай, в кайтбординга, сърфа или сноуборда, хората хабят по-голямата част от енергията си, за да пазят баланс, а не да натискат вятъра, вълните или наклона. 

 

Има достатъчно клипове, в които веднага ще разберете как се ползва и как ще ви бъде интересна. Но око да види, тяло да запази баланс - заповядайте в нашия кайт и сърф магазин, за да пробвате и, защото имаме повечето на склад, да си тръгнете с една баланс дъска. 

 

Обещаваме да не ви сипваме бира, преди да сте пробвали.

 Баланс борд Surf Split
НАЙ-ПРОДАВАН
По-широка от серията Classic тази Surf Split дъска ще ви улесни много в увладяването на баланса ви. Баланс бордът е продукт, доказал се при тренировки..
219.00лв
без ДДС:219.00лв
Баланс борд Rollerbone комплект с ролер. 74 cm x 41.5 cm x 3 cm..
249.00лв
без ДДС:249.00лв
Баланс борд Rollerbone комплект с ролер на Rollerboard с EVA покритие. Може да се изпълняват всички трикове с баланс борд на закрито или открито. Р..
319.00лв
без ДДС:319.00лв
Баланс борд Rollerbone комплект с ролер на Rollerboard с EVA покритие. Може да се изпълняват всички трикове с баланс борд на закрито или открито. Р..
269.00лв
без ДДС:269.00лв
Голям баланс борд на Rollerboard с EVA покритие. Може да се изпълняват всички трикове с баланс борд на закрито или открито. Размери: 90 cm x 35 cm ..
359.00лв
без ДДС:359.00лв
Баланс борд, дъска за деца KIDIBOARS
НАЙ-ПРОДАВАН
Баланс борд Kidiboard е създаден специално за деца. Kid board дъска, която развива чувството за баланс у детето ви. Това е борд без ролер, който позво..
110.00лв
без ДДС:110.00лв
Баланс борд, дъска за тиинейджъри Teen board
НАЙ-ПРОДАВАН
Този баланс борд не е създаден специално за тийнейджъри, но върши отлича работа!  Teen board е дъска, с която те ще могат да се движат докато си ..
110.00лв
без ДДС:110.00лв
Баланс дъска, борд  Classic All Season
НАЙ-ПРОДАВАН
Баланс  дъска Classic  All season е продукт, доказал се при тренировки с участието на професионални спортисти, потвърдили ефективността на д..
219.00лв
без ДДС:219.00лв
Баланс дъска, борд  Classic Aloha
НАЙ-ПРОДАВАН 2-3 дни
Баланс  дъска Classic Aloha е продукт, доказал се при тренировки с участието на професионални спортисти, потвърдили ефективността на дъската в дв..
219.00лв
без ДДС:219.00лв
Баланс дъска, борд  Classic Chica
НАЙ-ПРОДАВАН
Баланс дъска Classic Chica е продукт, доказал се при тренировки с участието на професионални спортисти, потвърдили ефективността на дъската в двигател..
219.00лв
без ДДС:219.00лв
Баланс дъска, борд  Classic Into the wind
НАЙ-ПРОДАВАН
Баланс  дъска Classic Into the wind е продукт, доказал се при тренировки с участието на професионални спортисти, потвърдили ефективността на дъск..
219.00лв
без ДДС:219.00лв
Баланс  дъска Classic Mountain е продукт, доказал се при тренировки с участието на професионални спортисти, потвърдили ефективността на дъск..
219.00лв
без ДДС:219.00лв
Показва 1 до 12 от 27 (3 страници)