Kite2GO
Количка

Фойл комплекти с дъска

Ново ниво на кайтсърфинг и усещане за неограничена свобода, фойлбордът ви позволява да карате, където пожелаете. Той се противопоставя на всички ограничения, позволявайки ви просто да левитирате над водата. Вървете със или срещу вятъра - просто поставете фойла си в избраната посока. След като дъската ви напусне повърхността, само крилото и малко от мачтата остават под водата. Летите мълчаливо напред, точно като птица. Това е чисто удоволствие и не изисква много сила, така че можете да изминете няколко километра, без да се чувствате умора нито за миг. Това е състояние, което е трудно да се опише. Просто трябва да го изпитате.

Предлагаме фойл комплекти за всички направления от фойлинга. Фойл сетове за кайт, СУП, wakeboard или уинг. Комплектите, които предлагаме са създадени за да може да се насладите на карането над водата. Ще може да прекарате повече време с вятъра или вълните.Може да избирате от голямо разнообразие на топ марките в бранша -  Armstrong foils, Moses, Duotone или North.

Внимание! Силно пристрастява ... Говорим от опит.

Фойл комплект Gong Matata Foil 5`8
НАЙ-ПРОДАВАН 2-3 дни
Пълен комплект фойл Gong Matata Foil с дъска EPS 5.8 и алуминиев фойл сет Allvator XL 2100мм предно крило и 400мм заден стабилизатор. Продава се с 65c..
1,250.00лв
без ДДС:1,250.00лв
Фойл комплект Moses T60 и RRD SH-Flight Alu 60
ПРОМОЦИЯ
Фойл комплект за кайт, подходящ за първите пъти за учене на фойл. Гарантирано ще тръгнете и обикнете фойлинга за 2-3 дни. Сетът в отлично състояние и ..
2,090.00лв 2,600.00лв
без ДДС:2,090.00лв
Фойл комплект RRD , подходящ за първите пъти за учене на фойл. Гарантирано ще тръгнете и обикнете фойлинга за 2-3 дни. Сетът в отлично състояние и вкл..
1,750.00лв
без ДДС:1,750.00лв
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)