Kite2GO
Количка

Кайт трапец втора употреба

 Независимо дали е втора употреба или нов, изборът на кайт трапец е много важен и човек може да се затрудни при предлаганите разнообразие от видове и марки . Трапецът, който използваме при практикуването на любимия си спорт в морето е толкова важен колкото и кайта и дъската, защото насладата от спорта идва идва само когато ти е удобно часове наред. Трапецът осигурява опора на таза и кръста и буквално се слива с тялото. Кайт трапецът е основна част от кайт екипировката ви.

Как избирате кайт трапец втора употреба?

Тъй като предлагането не е много голямо, не винаги има всички модификации, най-важното е да изберете правилния размер. По-често се използва кръстен, но има случаи, в които седалищният трапец са незаменими. Ние ще ви помогнем да решете кой модел трапец ще е по-подходящ за Вас, според това какво имаме в момента и според вашите нужди.

Седалищният е правилното решение за деца и по-слаби жени. Той не се качва нагоре и не ги „задушава”.  Достигането на бара е много лесно. Обикновенно втората употреба седалични трапци са използвани малко, защото с навлизатено в спорта хората си закупуват кръстни. Те са е точния избор и за пълни хора, защото може да фиксират под корема и така не предизвиква дискомфорт.

Кръстният трапец, както казахме е по-масов и не това случайно. Оставят долната част на тялото абсолютно свободна. Най-често причината за смяната им е промяна на стила, намаляване или увеличаване на килограмите или избор на друг цвят. Дори и втората употреба трапци запазват своята твърдост, сигурност и комфорт на кръста.

Както казахме, при избора най-важното е размерът. Хубаво да приляга, да не ви убива и да подпира кръста. Трябва да осигурява сигурно заключване и свобода на движение когато карате. При втората употреба не може да очаквате да има желаните цветове, кройки, марка. Избирате от каквото има в момента.

Ние предлагаме функциониращи, в добро състояние, качествени трапци. Най-често те идват при нас от клиенти, които познаваме и знаем колко сезона са карани. За нас е важно да знаем, че се наслаждавате на кайта излета си и ще сме по-сигурни в това когато изберете правилния трапец, пък било то и втора употреба. Както знаете в Kite2go предлагаме това, което харесваме, затова и толкова много хора са се доверили на нас при покупката на качествени, но и яки сърфове, кайтове, трапци и какво ли още не. Всеки, който някога е посетил магазина ни знае, че, освен една бира, ще получи внимание, информирано обяснение за всеки артикул, а защо не и втора бира.

Очакваме ви в кайт и сърф магазина, за да ви помогнем в избора на вашия кайт трапец.

Женски кайт трапец Mystic Dutchess втора ръка..
80.00лв
без ДДС:80.00лв
Кайт трапец Mystic Drip XS втора ръка..
80.00лв
без ДДС:80.00лв
Много запазен кайт трапец RIDE ENGINE.  M размер, които осигурява максимална опора на кръста при каране на кайт. Това е класен твърд трапец. Кука..
160.00лв
без ДДС:160.00лв
Трапецът RIDE ENGINE M размер е в добро състояние. Това е твърд трапец, които осигурява максимална опора на кръста при каране на кайт. Има протрито на..
130.00лв
без ДДС:130.00лв
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)