Kite2GO
Количка

ПОД НАЕМ

Оборудване за кайт, фойл кайт, уйнг, уейк и SUP под наем. Ако желаете да наемете оборудване при нас може да изберете от водещи марки. Предлагаме пълна гама от рентал сервис- за уикенд, за седмица или за друг период. Подписва се договор и се оставя депозит. При възникване на щета, ремонтът се заплаща в двоен размер.

Допълнително осигуряваме жилетки, каски или каквото ще ви е необходимо, за да прекарате чудесно своята почивка.

Предлагаме туристически ремаркета и туристически каравани под наем за краткосрочно или по-дълго ползване. Всички ремаркета са в изправно техническо състояние - с ГТП, светлини и застраховка. Проверете дали имате нужната категория за теглене!

Предлагаме и каравани под наем за седмица или по-дълъг период. По-изключение може и краткосрочно. Туристическите каравани са в изправно техническо състояние - с ГТП, изрядни светлини и застраховка.

При наемане се подписва договор в магазина ни, оставя се депозит и задължително се провежда инструктаж! Подписва се протокол за състоянието и окомплектовката. Проверете дали имате нужната категория за теглене!

Ваучер за подарък на стойност
НАЙ-ПРОДАВАН
Понякога е много трудно да прецените, какъв подарък да направите, а дори и да сме уверени, че сте избрали напълно подходящо нещо (кайт, SUP, уейк обор..
120.00лв
без ДДС:120.00лв
Предлагаме кайт дъски под наем за различен период. Дъските са пълен комплект - финки, страпове и падове. Моделите и марките, които даваме под наем са ..
60.00лв
без ДДС:60.00лв
Предлагаме кайтове под наем за различен период. Комплектът включва кайт, бар и раница и помпа. Кайтовете, които даваме под наем са предварително из..
60.00лв
без ДДС:60.00лв
Предлагаме трейнер кайтове под наем за различен период. Комплектът включва кайт, бар с три линии и лийш за ръката, раница. Кайтовете, които даваме под..
32.00лв
без ДДС:32.00лв
За да практикувате Stand Up Paddle (SUP) не се нуждаете непременно от вълни, можете да практикувате това достъпно занимание в открито море, езера или ..
99.00лв
без ДДС:99.00лв
Уинг под наем за сноукайт
ПРОМОЦИЯ
Предлагаме наем на уинг за сноукайт. Независимо от нивото ви на практикуване на Уинг или специфични предпочитания ние може да ви осигурим уинг оборудв..
50.00лв 70.00лв
без ДДС:50.00лв
Предлагаме фойл сет RRD SH-Flight с дъска Moses под наем. Това е най-подходящия начин да навлезете във фойлинга. Сетът е много балансиран. Къса 60cm м..
140.00лв
без ДДС:140.00лв
Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)