Kite2GO
Количка

Надуваем / Фойл кайт

Кайт, надуваем или фойл, чисто нов или втора ръка - каквото и да търсите, ще го намерите при нас. Името ни казва достатъчно, но за всеки случай - ние сме магазин, специално създаден да оборудва всеки, който обича водните спортове. Докато предлагаме всичко от баланс бордове до уейкборд, в сърцето ни, както и в склада ни, най-голямо място сме отделили за надуваем и фойл кайт оборудване. 

 

При нас ще намерите изчерпателен избор от надуваеми и фойл кайтове, предназначение за любители, професионалисти и останалите. Ако се чудите, предлагаме и сноукайтове, защото стига да има вятър над нас и дъска под нас - готови сме да пробваме. А и повечето фойл кайтове са подходящи както за морето, така и за планината. 

 

Как да изберете подходящ надуваем или фойл кайт

Труден въпрос, но и не чак толкова. Когато избирате надуваем или фойл кайт, особено ако е първият ви, не се подвеждайте от ревютата на прота. Бързо завиващ, с огромен депауър рейндж и прочее. Истината е, че независимо дали прохождате или имате няколко сезона зад гърба си, почти няма шанс да надскочите избрания от вас кайт. Освен ако не правите по 100 дни на сезон, с всеки продукт, разбира се от добър производител, ще може да карате поне няколко години, без да ви “умалее” на прогреса. 

 

Размерът при кайта е доста важен при избора му. Разбира се, основният фактор сте вие - колко тежите, колко сте висок, какъв предишен опит с кайтбординга имате? Но освен това, важно при избора на фойл кайта е каква форма и размер е кайт борда ви и разбира се, в какъв вятър очаквате да го карате. Изборът не е лесна задача и много кайтисти разполагат с поне два в арсенала си. При избора си на първия, ако не искате да е под наем, ние ви препоръчваме да се купите един относително евтин, трейнинг кайт и да му разкажете играта, докато се научите на всички основни движения. След това, вече с този така важен опит, ще може да изберете по-адекватно истинския кайт за вас, който не струва трицифрена сума. 

 

А, когато става въпрос за марки, не само защото ги предлагаме, а и защото са доказали се кайт брандове както на любителската, така и на състезателната сцена - Naish; North Kiteboarding; Peter Lynn. Разбира се имаме и други марки, както и много втора ръка. Но, когато дойдете в нашия магазин, ще обсъдим, разпънем желания от вас кайт и, докато си пийваме бира, ще ви помогнем да решите. 

 

Да, ако нямате път към магазина, пишете ни и ще се погрижим вашия избран кайт да пътува, добре пакетиран, към вас възможно най-скоро. 

Системата за управление на този бар повдига летвата за безопасност при управление на кайта. Свързвате се интуитивно с вашето хрърчило и можете да мисл..
975.00лв
без ДДС:975.00лв
Освобождаването на кайта и закопчаването на бара вече е по-бързо и лесно защото се нуждаете само от едно движение или една ръка. North Navigator Contr..
1,074.00лв
без ДДС:1,074.00лв
Бар RRD Global Bar Y25
ПРОМОЦИЯ
Нашата мисия е опростяването на нещата. Махнахме всичко ненужно - вместо да добавяме неща, ние мислим в посока как да опростим всичко и да го направим..
650.00лв 1,099.00лв
без ДДС:650.00лв
Новият кайт Aeros Cruiser SR взима най-доброто от v.3 и го прави по-бързо и по-маневрено. SR е съкращение от Super Race, коедо недвъсмислено..
20.00лв
без ДДС:20.00лв
Новият кайт Aeros Cruiser v.3 е добре познатно и предпочитано от много крило. С подобрения Cruiser v.3 ще имате повече въздушно време, както и зн..
20.00лв
без ДДС:20.00лв
Кайт Aeros Navy V3 8m, 11m, 13m, 15m и 18,5m
ПРОМОЦИЯ
Aeros Kites ни разбират. Може би затова представят третото поколение мултиприложим кайт Navy V3. Подходящ за фрирайд, състезания, сноукайт, но също и ..
1,700.00лв 2,440.00лв
без ДДС:1,700.00лв
ОСНОВНИ ФУНКЦИИ МОЩНО ПОВДИГАНЕ, СТРАХОТНИ СПОСОБНОСТИ ЗА СКАЧАНЕ И ВРЕМЕ НА ВИСЕНЕ ЛИСТЪРЪТ Е МНОГО МОЩЕН, СКАЧАНЕТО ВИСОКО И ШИРОКО Е ..
3,400.00лв
без ДДС:3,400.00лв
ОСНОВНИ ФУНКЦИИ МОЩНО ПОВДИГАНЕ, СТРАХОТНИ СПОСОБНОСТИ ЗА СКАЧАНЕ И ВРЕМЕ НА ВИСЕНЕ ЛИСТЪРЪТ Е МНОГО МОЩЕН, СКАЧАНЕТО ВИСОКО И ШИРОКО Е ..
2,970.00лв
без ДДС:2,970.00лв
Мощен, реактивен и контролируем, Carve от North Kiteboarding осигурява незабавен дрейф с движението на китката ви, като ви позволява да включите и изк..
2,280.00лв
без ДДС:2,280.00лв
Модел 2020. Кайт за големи скокове и голям хенг тайм. С огромен диапазон на вятъра. Проектиран от нула, този кайт ще ви изтреля нагоре, и ще имате усе..
2,290.00лв
без ДДС:2,290.00лв
King of the Big Air Kites - това е North Orbit 2022. Създаден да се кара при overpower и да правите мегалупове при най-тежките условия, като имате неп..
3,330.00лв
без ДДС:3,330.00лв
 Модел 2020. Нашият фристайл кайт с 3 стръта ще накара сърцето Ви да бие. Специално проектиран за бързо и лесно управление, Pulse е най-добр..
2,150.00лв
без ДДС:2,150.00лв
Показва 1 до 12 от 27 (3 страници)