или как да не изпуснете едновременно нито един имейл и вълна 

Привет, днес ще ви разкажем за нещо определено интересно, което сме подготвили за кайт сезона през 21-ва. 

Накратко, вдигнахме Kite2go Beach кайт къмпинг съвсем близо до Черноморец, където имаме обзаведени, напълно обновени и определено удобни каравани под наем за вас, цялото ви семейство, приятелите и всеки друг, който няма да ви остави уикенда да си покарате кайта спокойно. 

Всъщност кайт къмпингът ни е направен така, че да останете задълго

Какво имаме предвид? Освен напълно функционалните каравани  допълнително ще разполагате с удобства като масичка, столове и обща кухня. Оборудвали смеобща баня, химически тоалетни, детски кът, лаунч зона и разбира се, всичко, което може да ви потрябва за кайта, SUP-a, сърфа, уинга, фойла или друго (помъкнали сме "целия" магазин Kite2go!). 

Познавате ни. Ние сме вманиачени по водните спортове, където вятърът води и искаме повече хора да се забавляват с любимите си развлечения през лятото. Но, както се пее в една песен “бара е до морето и морето е до бара”, често повече от нас сме на работа, далече от бара и обкръжението му. Това не можеше да продължава! Само при мисълта, че хиляди се будят сутрин в перфектни условия за кайт, но се намират в София, Пловдин или другаде, където липсва голямата, необятна локва ни стига да запретнем ръкави и да работим. Работим, работим, работим и престо! Открихме Кайт Къмпинг “Офис на плажа”, с разговорното име “Идвай-да-караш-цяло-лято”. Ако четете това преди откриването: откриваме Кайт Къмпинг “Офис на плажа”, или с другото разговорното име “Кайт от май до август” на 01.05.2021 г. О, май, любим месец, без буквата “р”. 

Какво друго трябва да знаете за нашия, скоро и вашия, Кайт Къмпинг “Офис на плажа”, или с третото разговорно име “Работата може да почака, има вятър”. 

Караваните под наем са ключовото - поставени с гледка към корето, на добри цени са и са освежени така, сякаш са участвали в реклама на Ленор. Може да разгледате ценоразписа тук. Също така предлагаме пълно оборудване под наем за кайт, фойл, SUP и други водни спортове. И да, уроци по кайт за начинаещи и такива за напреднали, които искат да чистят техниката. Освен всичко, което ще ви трябва през деня, като кайт или учител, ние сме се подготвили вечерите също да са запомнящи се. Добре де, може би ненапълно запомнящи се, защото имаме каравана бар с музика, бири и коктейли, имаме джага, както и други забавления, докато чакаме слънцето отново да изгрее и с него вятърът да ви покани във водата. 

Защо е добра идея работата от вкъщи да стане работата от плажа

Предвид обстановката и тази година, и всичко случващо и неслучващо се покрай Ковид фактора, трудно може да фиксираш почивните си дни, камо ли да резервираш екскурзия до друга държава - самолетите са сложни, тестовете постоянни, карантината продължителна и, за капак на всичко, планът може да се провали в последния момент, заради нов щам или друго. 

Сега, от друга страна, кайт къмпингът е на нашето море, близо до Черноморец и спокойно може си вземеш лаптопа (не забравяй зарядното), кайта, неопрена, някоя и друга дрешка за след водата и да се преместиш дори за месец при нас. Отскоро много, освен че се любуват на тази идея, я и практикуват. Не е сложно, напротив, идвайки на кайт къмпинга е лесно и, когато дойдеш, ще разбереш колко удобно може да бъде. Тази година сме си поставили за цел да изтръгнем колкото се може повече хора от лаптопите и “неотложните” зуум разговори и да ги вдъхновим за кайт.    

Разделянето на работния ден, особено със спорт, ще направи работата по-лека и резултатите ви по-добри

Доказано е, починалият мозък работи по-добре. Докато със сигурност може да отскочим до залата в обедната почивка, тренировка на изкуствена светлина и за фиксирано време може да повиши тонуса ви, но няма да остави мозъкът ви да си почине. Истината е, че ако искате когнитивните ви възможности да са на 100% поне два пъти през деня, ще трябва да добавите адреналин в ежедневието си. Умерени дози адреналин ще спомогнат за оптималната работа на сивото вещество, а какъв по-добър начин да си доставите този адреналин от това да покарате кайт ранния следобед? 

Идвайки да работите от нашия кайт кемп, вие правите добро. Добро за вас, добро за работата ви. 

Това е. Надяваме се да сме ви вдъхновили за бягство от града и кайт през цялото лято. Ако се нуждаете от още аргументи: харесайте ФБ и ИН, където ще качваме снимки и клипове от най-добрите дни през лятото (значи всеки ден).