Aeros Kites представят единствения single-skin кайт, който променя размера си. Два размера в едно крило! 4,5 / 6 м2 и 6/8 м2 съставляват гамата S1 DUO на украинския бранд.

Aeros Kites представя единствения еднослоен кайт с възможност за промяна на размера на хвърчилото!

Aeros-S1-Duo-kite2go-demo.jpg 

Това хвърчило  е наистина подходящо за сноукайт беккънтри излети в планината и намалява теглото на екипировката в раницата ви.

За по-леки карачи (скиори) 4,5m / 6m ще са достатъчни като ЕДИНСТВЕН кайт за каране  в планината ! При избора на опция 6 метра ще имате достатъчно  мощност, за да карате при слаб вятър, а размерът 4,5м ще ви позволи да карате при рязко усилване на вятъра, което зимата се случва често на Витоша.

Aeros-S1-Duo-kite2go.jpg
За по-тежки кайтисти, сноубордисти или начинаещи правилният избор е S1 Duo с размер 6м/8м и евентуално  4 м в раницата. Миналата зима имахме възможност да караме много време 8м при всякакви условия и можем да кажем, че по-голяма квадратура не ви е нужна. Отвизвите от Европа за предлагания сега модел са отлични и вече с нетърпение очакваме снега за да може да се възползваме.

В търсенето на леко в оборудването за сноукайт, Aeros предлагат карбонови барове в различни размери. Разликата в теглото може да е значителна спрямо  стандартен кайт бар - може да варира между 500 g и 900 g.

Ето различните тегла на оборудвани барове с линии

Aeros-S1-Duo-kite-bar.jpg

- 45cm - 291 gr

- 50cm - 298 gr

- 55cm - 303 gr

Нетно тегло само на бара:

45cm - 87gr

50cm - 94gr

55cm - 99 gr

Кайтовете са налични Kite2go shop и вече могат да се тестват!