Какво представлява програмата СТАРО за NORTH” ?

Програма СТАРО за NORTH” предлага възможност да замените стария си кайт или кайт с бар с нов от каталога на North 2020 по Ваш избор.

Притежаваният от вас кайт или кайт с бар втора употреба ще бъде изкупен от нашия кайт сърф магазин на посочена от Вас справедлива пазарна цена, която стойност ще бъде приспадната от цената на избрания от Вас нов кайт North 2020, след което се формира сумата за доплащане.

Програмата СТАРО за NORTH” се предлага от Kite2go – kite shop Sofia в качеството му на официален дилър на кайт оборудване с марката North.

 maxresdefault.jpg

Какво е необходимо?

Да желаете да закупите нов, неупотребяван кайт от каталога North 2020.

Да притежавате стар кайт втора употреба.

Вашият употребяван кайт трябва да е в изрядно състояние, да лети без проблеми и да няма скрити дефекти.

 North Juice 15 2015 7.jpg

Какво печелите?

Възможност да карате нов кайт North 2020 още сега;

В периода на валидност на програмата се ползвате от промоционални цени за придобиване на нов кайт North 2020;

Получавате справедлива пазарна цена за стария Ви кайт употреба с оглед актуалните условия на пазара;

Чрез изкупуването на Вашия изпозван кайт спестявате усилия, време и разходи за намиране на клиент;

Изкупуването на стария Ви кайт и покупката на новo оборудване North 2020 става едновременно.

До кога програмата СТАРО за NORTH” е в действие?

Програмата СТАРО за NORTH” е валидна до 31.12.2019 г.

 thumb_102770.png

Други условия

Няма ограничения относно модела и марката на Вашия стар кайт. Желателно е той да не е по-стар от 2016г.

Няма ограничения в зависимост от това, откъде е закупен Вашия стар кайт.

viber_изображение_2019-07-07_20-28-22.jpg

За да можете да се възползвате от програмата СТАРО  за NORTH” справедливата пазарна цена за Вашия кайт не следва да е по-висока от 50% от стойността на придобивания нов кайт North 2020.

Предложената пазарна цена за Вашия стар кайт или кайт с бар се посочва от Вас. Независимо от това, тя следва да отчита актуалното състояние на вторичния пазар за кайтове, аналогични на предлагания от Вас. Във връзка с това си запазваме правото да съпоставим посочената от Вас цена със средните пазарни цени по обяви за продажба на кайтове, аналогични на кайта ви втора употреба, публикувани в специализирани интернет сайтове или facebook групи за продажби.  

Kite2go – kite shop Sofia има право по негова преценка с оглед конкретния кайт втора употреба да предпочете резултатите от специализираните сайтове продажби, които се приемат за обвързващи относно определяне на справедливата пазарна цена за употребявания Ваш кайт или кайт с бар.

В случай, че не сте в състояние да определите или да предложите сами справедлива пазарна цена на употребявания си кайт, Kite2go – kite shop Sofia  предлага възможност да извърши проучване и да Ви предложи справедлива цена. В случай на разногласие относно определяне на справедливата пазарна цена за кайта втора употреба, което не може да бъде преодоляно от страните, не се сключва сделка.

Дискутирането на ориентировъчна цена за употребявания Ви кайт  по телефон или чрез други средства за комуникация има само предварителен характер и не е обвързващо. При желание за сключване на сделка, окончателната справедлива цена на Вашия кайт втора употреба се определя само след физически оглед и проверка на състоянието и търговския вид на стария  Ви кайт в нашия кайт сърф магазин, което може да има значение при определяне на справедливата пазарна цена за него. В зависимост от резултатите от огледа и проверката на конкретния кайт Kite2go – kite shop Sofia си запазва правото да откаже сключването на сделка за покупко-продажба (изкупуване) на Вашия кайт.

Сумата на така уточнената справедлива пазарна цена за Вашия стра кайт или кайт с бар се приспада от цената на новия кайт от каталога на North 2020.

За повече информация ни потърсете на адрес: гр. София, ул. „Ген. Кирил Ботев” бл.10Е (вътрешен двор), пишете ни на office@superbo.bg, или се обадете на телефон 0878 322 582- Жоро.