Kite2GO
Количка

НОВИНИ от света на кайта RSS Feed

11 Nov Легенди за скуоша
Николов Атанас 0 14
Игра, с над 150 години история, развила се паралелно на три континента. Може би затова произходът й е облечен в разноцветни мистерии от английски затв..
01 Nov Ако искате да отслабнете, играйте скуош.
Николов Атанас 0 144
Абсолютно сте прави! По-важно е какво ядеш, а не какво спортуваш. Но когато става въпрос за кой спорт уморява, следователно гори най-много калории, по..
24 Oct Новият RRD Y25 RELIGION кайт
Pou Полина 0 46
Новият Y25 RELIGION кайт - уейв вдъхновение и традиция. Новият уейв кайт RRD Y25 RELIGION със своите несравними дрейф способности е това, от което се ..
18 Oct СТАРО за NORTH ?
Pou Полина 0 186
Какво представлява програмата “СТАРО за NORTH” ? Програма “СТАРО за NORTH” предлага възможност да замените стария си кайт или кайт с бар с нов от к..
03 Oct Кайт тест North Orbit 2020 vs Cabrinha Switchblade 2016
Петков Петко 0 173
Копираме текста от F3 Kitesurf Crew Автор и снимки: Емил Павлов – Пилето Първо искам да кажа, че постът не е реклама, а просто моето любителско впеч..
01 Oct МОГА ЛИ ПРЕЗ ЗИМАТА ДА КАРАМ НАДУВАЕМ КАЙТ ИЛИ ФОЙЛЪТ Е ЗА ПРЕДПОЧИТАНЕ?
Петков Петко 0 420
Скоро в магазина ни Kite2go - shop & school се появи приятел, който има надуваем кайт 12м Slingshot RPM и иска да кара на Витоша този сноукайт сезон. ..
27 Sep 10 съвета, преди да започнете да практикувате сноукайтинг
Pou Полина 0 215
Сноукайтингът  често за смята за трудно занимание, който се практикува зимата на сняг и студ, което понякога може да е вярно ... В същото време това е..
17 Sep Баланс бордове - вземете лятото и сърфа с вас навсякъде!
0 28
Ето един забавен и приятен начин сърфинга да е винаги с вас! Баланс бордът не е само уред за балансиране, който подпомага стабилността на глезенните и..
23 Aug North привлича морски инжeнер за Продуктов мениджър
Pou Полина 0 70
North Technology Group (NTG) продължава да набира силен екип в лицето на Ули Сомерлат (Uli Sommerlatt), опитен  кайтист, но и топ морски инжинер и диз..
Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)